		COMMUNITY REFERENCE GROUP MEETING					
		AGENDA					
i	Meeting	Economic Development Community Reference Group					
Ipswich	Date	Tuesday, 27 August 2019	Time	6-8.30pm			
	Location	Lockyer Room, Ipswich Civic Centre					
List of Council Attendees							
Greg Chemello – Interim Administrator							
Ben Pole – General Manager, Community, Cultural and Economic Development							
Staff from the Community Engagement Team							

Agenda Item		Supporting Information	Participants	Time Allocation
1	Convenor's welcome Acknowledgement of Country Memorabilia Survey Update	NA	Greg Chemello – Interim Administrator	6.00 10 mins
2	Group check-in Share an experience of Ipswich Central	NA	Facilitator and Community Reference Group members	6.10 10 mins
3	Actions from last meeting: Meeting agendas Confidentiality Meeting frequency and correspondence between meetings 		Facilitator and Community Reference Group members	6.20 20 mins
4	Economic Development Strategy presentation		Facilitator	6.40 30 mins
	BREAK			7.10 10 mins
5	Ipswich Central Discuss the issues and opportunities of the precinct, looking at ways to improve its economic and social activity		Facilitator and Community Reference Group members	7.20 60 mins
6	Close & check-out	NA	Facilitator and Community Reference Group members	8.20 10 mins